Sunday, September 13, 2009

12 tahun

17 comments
pada tarikh keramat ini, 12 tahun yang lalu, kami dinikahkan dalam suasana yang cukup sederhana dengan mas kahwinnya RM80 tunaiiiii.
ini la gambar masa hari kenduri keesokan harinya. kami ni tak banyak gambar berdua sebabnya cik abang tu ala ala pemalu gitew. tak mo amek gambar...rugiiiii..tak de kenangan sangat tapii..alhamdulillah la. dah 12 tahun kami bersama dan selama ini, kami dikurniakan 2 orang putera dan 2 orang puteri(Zharif, Aliah, Aiesya n Zhaim).

mase kawin nih, tengah belajar lagi. eh bukan...tengah jalani praktikum kat ampang point. still ada 1 more sem nak abiskan degree. kawen pun ngan duit pinjaman MARA. mujur la tak yah bayar balik. he he. semuanya pak mentuaku punya pasal. ta mo tanggung dosa katanya so dari 2 tahun tempoh bertunang, jadi 7 bulan je. ok la. lepas kawen lagi senang rasanya belajar.

sangat2 mencabar membesarkan anak2 di zaman ini namun..semuanya perlu diatasi. moga mereka membesar menjadi anak2 yang berjaya dunia dan akhirat. aminn!!

moga terus bersama selamanya la ya.

happy birthday to my sis asiah(today) n the other one laila(semalam). kak ija dah belanja ek semalam.
dari kiri, ateh n lela

pilih...nak hadiah ke nak duit raya? pilih cepat!

17 comments: