Friday, July 03, 2009

hari-hari yang berlalu

1 Julai kakak alia bertanding choral. sorry la ya ibu tak dapat nak gi pasal ibu cikgu. kalau keje biasa, leh ibu amek cuti. haa...nanti final wilayah ibu p no.
ni adiah kakak bawak balik.no 2 zon keramat

ari ni first time la kakak pakai pna4 tu. mana penah pakai tu...semua ibu beli baju kurung je. kakak teruja benar la tu..pinjam punya pinjam, semua tak muat ngan dia...last2 kena beli gak. di sebabkan dah petang baru nak gi beli, tuju professor je la. kedai lain tak tau mana nak tuju.
tau je la kalau prof tu..regenya mahall...kualiti kain memang la kualiti tapi sebab baju tu pakai untuk choral jer...makanya rugi la. tapi nak buat cam mana...kena beli jugak la. malas nak ke bandar baru ampang yang jem time2 tu. hu hu

3 comments:

~Yours Truly~ said...

Tahniah buat Aliah. Syabas!! Teruja pakai pynefore yek?..hehehe...ala cikgu, ala bisa tegal biasa...nti2 bila masuk lagi pertandingan leh pakai pe baju seragam tu..tak membazir pun..hehehe...

ninie said...

tingat dulu kecik-kecik gi sekolah pakai pynefore... sekolah menengah dah tak pakai dah.... pakai baju kurung...

tahniah wat adik aliah ...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

kak yours : takut tahun depan dia dah besar lagi...tak muat dah..huhu cepat kembang anak saya tuu

ninie: akak pakai gak dulu. tapi bila masuk derjah 6, cikgu dah mula tegur...nampak kedai kopi katanya..pastu terus pakai baju kurung.. he he