Sunday, June 21, 2009

father's day

eppi father's day to my hubby la terutamanya. abah...abah mentua je la yang ada. lain2? semua lelaki yang membaca blogku. yang ku tahu...HE. lelaki yang lain tak de kot..

tak de apa yang nak dikata pasal hubby saya..yang buruk2, saya simpan. yang baik2, tak reti nak citer pasal dia memaaaang baik. I LOVE U la dear! hadiah? aaa...beli sendirik la ek..he he

actually tak de mood nak bercerita. before ni dalam paler memacam la nak citer pasal hubby tapi ari ni tak de mood. paler dok pikir ape nak masak.

2 comments:

shidaradzak said...

hai..mesti menu arini spesial sangat kan untuk hubby......hehe

~ Ibu ZAAZ ~ said...

tak de maknanya. kami jenis tak berapa celebrate..masak untuk makan anak2 tu je.