Tuesday, June 30, 2009

cerita yang hampir basi

tk leh nak masuk n3 ceriter ni pasal tak de benda nih..terbantut semua ceriter. ari ni dapat beli setelah beberapa lama order n ari ni jugak dapat pinjam cikgu lin punya. sekali ader dua daaa...

begini ceriter nya:

beberapa minggu yang lepas, ibu mengidam....teringin sangat nak makan cookies kat famous amos tuh. dari hari ke hari nak pegi carik tapi tak tau nak carik kat mana pasal tak biasa beli benda tuh. dah beli yang jenama lain tapi tak samaa....ni semua sebab dapat free masa ari guru ari tu..mak dhaniesya bagi. ahaks..

suatu hari jemaat, dapat mesej dari cik puan shimah dan berbalas-balasan dengannya.

"Salam cikgu.paper yg ada psl digi contest tu nk lg ke?tghari ni free tak?"
"Nak. Free2. Mana? Sogo?"
"Yup.kul brapa liza blh smpai?Shimah klr skrg pn blh dh ni.hehe..."
"Dalam 10 minit lg ek."
"10min lg nk kuar ke,or dh smpai sogo?nanti smpai sana calling2 eh?"
"Br kuar. Teman dkt je wei.."
"Oo dkt ke?hmm...okeh jumpa di sanaa"

maka kami pun bertemu dan bertukar2 senyuman, pelukan dan kissan..ha ha. dan dia belanja kita dan kita belanja dia. tq shimah. nanti kita jumpa agi ek.Ni makanan yang ku order...entah apa nama mi ni ntah..tak sempat nak snap gambar kuali tak de telinga sebelah, kepunyaan shimah..he he. Yang ijau2 tuh tak ku makannn
Ni la keratan akhbar yang didambakan tu...maklum la...muka den ngan anak den masuk surat khabar walaupun kecik...jadik la.
akhirnya dapat juga ku makan...walaupun mahal, namum ku beli jua...kejap je abis.

So, lepas ni lagi best la keje2 aku mengamek gambar2 yang berkaitan mahu pun tidak berkaitan. Mujur sepanjang jalan2 cuci mata tu, tak de yang bekenan kat sana tu...tak de ke? he he. balik dari Sogo, sambung ronda2 kat ampang point pulak. ahaks...he he

p/s: mengidam bukan tanda mengandung ok..hanya lemak saja yang terkandung di dalam lipatan perutku inih..ateh...boleh buat cookies yang sedap cam tu tak?


5 comments:

cekgu dila said...

wah3...glemer akak ku sorang ni..hehe

BaiDuRi said...

huhu..termalu la plak bila baca sms sendirik! Liza..baru ni tgk kat carrefour, sekut famous amous ni dah pack siap dlm RM11++ jer..berat gak la..tapi time tu nak cepat x smpat nak capai. Memang dah skali mkn buleh teringat²..hmm..ada kas-kas kah?huhu

~ Ibu ZAAZ ~ said...

nape glamer ek Dila?

ye ke shimah? crre4 mana tuh? nak gi grab la. ada la tu kas kas atau kiss kiss di atuh.

BaiDuRi said...

k4 mid veli Liza

Anonymous said...

me parece esto la idea magn–ď­fica http://nuevascarreras.com/cialis/ cialis 5 mg generico Appositamente registrata presso il forum per dirvi molto per il vostro sostegno. [url=http://nuevascarreras.com/ ]cialis precios [/url]