Sunday, May 24, 2009

tag dari BAIDURI

dah kena tag maka kena jawab la kan...walaupun tak wajib. saja la meraikan kengkawan yang ingat pada kita kan..

1. copy award di atas untuk diletakkan di blog anda

2. nyatakan 5 jenis fakta menarik tentang pemberi award ini.
*ada lesung pipit
*usahawan yang tengah usaha untuk menjadi orang kaya
*kawan yang boleh diharap
*suka gelak, suka senyum
*baik hati orangnya

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
*Usahawan Ceramic..he he.
*Suka kumpul novel n bahan2 bacaan lain sebab nak buat mini library kat umah
*Suka ngadap internet dan blajar benda2 baru.
*Suka ngan benda2 seni-menari, menyanyi, buat kraftangan dan sebagainya
*Tak suka surprise apa lagi kalo daripada FIL n MIL
*Suka makan-Tu yang badan tak leh jadi cam dolu-dolu tuu
*Suka melancong-dalam planning nak gi sana sini
*Tak suka orang yang banyak tanya pastu tanya detail macam polis nak soal siasat orang coz i tak suka amek tau hal orang detail2 ya. Cukup setakat tau saja..he he. Kalau tau pun pastu lupa dah...
*Suka warna Hijau
*Tengah usaha nak beli rumah lain, kete lain..he he

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
Ghamai nyer nak kena senaraikan...haa...mungkin tak de sebanyak tu pasal kengkawan yang berblog tak berapa nak ramai..tapi tak pe...ku cuba

1. Izyan Elina - Anak muridku yang masih malu-malu sampai ari ni
2. Cikgu Aini-hayyat.com
3. ShiMa-Muridku yang setia
4. Ateh-Adikku yang tetiba rajin masak
5. Cikgu Amin-cikgu kanan yang dedikasi
6. Marul a.k.a HE - teman seuni ku yang ada kat Jepun
7. Masel - Bekas rakan sebilikku masa kat ittar dolu
8. Pidah- bekas adik sekerjaku masa kat ittar dolu
9. Nor-Usahawan My-Cni Shop
10. Ita-
bekas adik sekerjaku masa kat ittar dolu

eh eh...cukup rupanya...haaa..jawab ler. senang jer.

0 comments: