Friday, May 29, 2009

Sambutan Hari Guru

Hari ni dah selesai sambutan hari guru. Sambutan kali ni tak berapa nak meriah...masa habis pada make over...over betull. Tak berapa nak seronok ngan make up yang ala-ala anak dara tu pasal dah tak berapa nak kena ngan keadaan fizikal masa kini..ha ha ha. saper la punye idea tu ek? Lupakan saja...ni hah gambar make overku..lawaks.


Ni pulak hadiah-hadiah yang kusediakan untuk cikgu2 anak2ku.Ni pulak hadiah2 yang diberikan kepadaku pada tahun ini.
Coklat berharga ratusan ringgit ini untuk menambahkan lagi lemak2 di badanku dan keluargaku..hu hu..sedap!
Lagi makanan...buah-buahan, biskut n gula2, n cupcakes
Alat tulis supaya cikgu betambah rajin mengajar..ar..ar..
Ini lak bekas2 supaya diriku dapat menyimpan sebarang barang..hmm...nak simpan apa ek?
Ni pulak bunga-bungaan, tuala2, bag untuk pegi dinner(entah bila nak gi), tudung/selendang n muzik box.
Set cuci cuci badan dari Crabtree & Evelyn supaya cikgu sentiasa wangi dan berkulit halus mulus
barangan perhiasan diri dan rumah-brooch, gelang, frame, hiasan dinding(from sophie), teddy bear, pasu2, keychain2, dan hiasan kereta
ini yang paling eden suko...menambahkan keleksi bag2 kertas ku..suke..sukeee..he he

Sekian laporan sambutan hari guru tahun ini. majulah sukan untuk negara.

11 comments:

Hashimah said...

alamak, cun lah kakak saya nie...huhuhu.. sapa make up puan tue?

ann said...

banyak nya hadiah ... syok arr. thank bagi hadiah utk ann k .

~ RoSLizA ~ said...

sape make up? entah la shima...tak sempat nak berkenalan.

no prob ann..banyak ke? rasa cam tak banyak jer tahun ni..he he

.misspolkadotz. said...

cantik nye cikgu!!
nmpk lebih lain dari biase...
pdn laa adik sy kata smua cikgu make up...mcm2 dia cmmnt psl smua cikgu yg dia nmpk.. heeeeeeeeeeeeee.

~ RoSLizA ~ said...

cikgu biasa jer...yang lain2 tu lagi cantikk.

~ RoSLizA ~ said...

nnati saya upload gambar puan raihan...lagi cam pengantinn

ann said...

ha ha bleh kawin lagi sekali laa

Wan Z Syima said...

cun ape.. lain nampak awak :D
sekali sekali melawa bila lagi nak tunjuk cun!

~Yours Truly~ said...

Wahhhh...ada sesi make over rhupenya...patutlah anak sara saya bercerita...cikgu2 lama sungguh makeup sampai nak buat aktiviti tak dan..hehe..tak pe laa..sesekali nak gak "ober" kan..

cikgu, dlm bekas tu selain ada biskut dan gula2 tu ada bracelet tau..pakai jgn tak pakai yek..hehehe..tin tu nanti buh pen merah bnyk2..buat simpan kat sekolah..

~ RoSLizA ~ said...

dah makan baru nampak bracelet tu ...he he..toce2...akan saya pakai. terima kasih semuaa..

~Yours Truly~ said...

Baru perasan..setelah kubelek2, kutenung2..muka cikgu sebiji mcm Datin Ziela Jalil setelah dimake-over..serius..td dok terdetik dalam hati 'ishk..seperti pernah ku lihat tapi di mana yeaaa..."...hehehehe...serius la cikgu u look like Ziela Jalil...waaalaaaaaa!!!