Wednesday, April 29, 2009

orang gaji a.k.a maid

3 comments
lately banyak no isu maid indon yang tak memuaskan hati. Latest my sis kat Johor kena tipu ngan maid yang baru sebulan lebih kurang keje, then balik indon sebulan n after balik sini, kata tak nak keje. Cikgu Aini, maid balik cuti, tak balik2 dah. Barang dah angkut sket2 tetiap ari.
u all tengok la sendiri video ni hah. sanggup ke anak2 kita diperlakukan begini ? Oh...tidakkkkk


sumber video: org foward kat email.

shimah....buat la sendirik. masalah tu ada, tapi melibatkan kita2 je. tak susah ati sangat.

3 comments: