Wednesday, January 07, 2009

eksiden

1 comments
hari ni masa kat sekolah ayah tepon kata abang kat klinik. haa..ibu dah suspen tapi masih lagi tenang. tepon bibik, bibik kata dia pun tak tau apa jadi pada abang tapi abang ada di klinik. sepanjang bawak kete balik, ibu tak bayangkan yang bukan-bukan sebab abang kat klinik je. kalau sepital, hmm...tak tau apa nak kata.

abang eksiden ngan kete sorang cina pompuan. baiknya dia tolong anta abang ke klinik. sape bayar? ibu la. kete dia yang calar sebab beskal abang tuu...melayang RM500. we all malas nak argue pasal tak tau ceritanya macam mana. dok dengar dari mulut cina tu je...tak pe. bak kata bibik, uwang boleh dicarik, tapi nyawa...itu satu aja. ayah pun kata tak pe...anak kitaaa.
abang dengan bibir lukanya dan tangan yang berbalut akibat terkehel. alhamdulillah abang selamattt..ibu memang risauuuuuuuuuuuu ngan abang yang sorang nih.

1 comments: