Thursday, November 13, 2008

Keputusan UPSR

Aku turut berbangga dengan result anak2 murid ku tahun ni. 36 out of 86 students dapat 5A. Pencapaian terbaik sekolah so far. Tapi hanya no 3 terbaik Wilayah. Tak pe. Next year we will try our best. Cikgu2 Tahun 6 stand-by ya. pikir-pikirkan strategi untuk tahun depan ya!.

Aqilah boleh dapat 5A tapi miss pulak 1A. Jangan sedih ya. Tahniah to Izyan-student yang pening nak ku layan. Tapi dah jangka dah 5A tu awak punya. Siapa yang tak disangka? Ketua Rumah Hijau - Nana. Best la Nana....Tahniah! Tahniah! Caya la. Anissa...Tahniah. Walaupun miss 1A, i do believe that u already worked hard for it, right?

CBN1 memang excellent. Ha ha ha..lama lagi ke aku kat sini?

Next week will be the long school holidays for the students, but not for me. Banyak keje nak buat. Apa ya?

Jadual waktu sekolah yang tak siap lagi tu.
Meeting minggu depan - the whole week. Sure will get some more work to do. Biasa la.
banyak lagi....tak payah la tulis.

4 comments:

Anonymous said...

kak. td kat paper student akak anak saper tu reezal merican erk...dpt 5a gak erkk...masuk paper lagik.....
-mamahakim-

..Izyan.. said...

thanx cikgu..mmg agk pening nak melayan saya ni..anyway,thank you very very much..for what??for everything..

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

bukan sekolah akak la tu...tu sekolah sebelah, CBN2 yang gila glamor. kita orang tak panggil press tapi sek akak better then them dalam segala hal.

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...
This comment has been removed by the author.