Saturday, August 30, 2008

Minggu BZ dah selesai

sepanjang minggu ni sibuk melatih puteri2 kecik menari dan menyanyi. jenuh juga melayan dia orang ni. tapi bila dah selesai, ...lega. malam 28hb tu, sibuk siapkan bunga2an untuk dipakai di kepala budak2 tu. memula touch up kakak punya folio.
dah siap folio, siapkan bunga pulak. esok nak pakai.

dah siap bunga, siapkan pulak power point untuk meeting cikgu2. tu pun tak siap sebab dah pukul 1. esok curi2 masa buat. he he....

ni la benda yang disiapkan. analisa ujian bulanan 2.

majlis di ambang merdeka berlangsung dengan meriahnya. sambutan tahun ni lain sikit. pandai haslina menyusun atur. Tahniah la buat Lin. tuan-tuan puteri yang kita latih pun menari dengan baiknya.puteri2 ulik mayang sedang menari.

puteri-puteri joget lodeh mak lodeh sedang bersedia

selesai acara, ada acara potong kek.

kek seberat 6 kg disedekahkan oleh kak shila.

sedang semua orang sibuk potong dan makan kek, aku bertungkus lumus siapkan power point. hu hu.

SELAMAT HARI JADI (30 Ogos)to MAK MENTUAKU Hajjah Zainab Ayob

0 comments: