Sunday, July 27, 2008

Hari ini

hari ini 26 Julai 2008 11.56 pm

Mesej daripada bff sampai ucap selamat. He he...awal lagi alarm dia dah bunyi. so u r the first person who wish me for my birthday. tq An atas ingatan.

hari ini 27 Julai 2007

mesej pertama hari ni yang sampai di hpku ialah dari Jaimi. Teman lama yang sentiasa mengingati dan baik hati. Tq Mi.

alarm ayah berbunyi juga untuk mengingatkan dia. Kalau reminder tu tak berbunyi,....ingat tak dia? hmm...

Sejambak bunga beserta mesej sampai di hpku dari W.Z.Syima. Thanks syima. Ingat awak ek sebab sebelah-sebelah je ngan pian punya birthday ek?

tengah hari mesej kak G masuk. Tu la last birthday mesej yang ku terima di hp ku sehingga sebelum maghrib.

tengah hari pegi rumah mak celebrate birhtday sekali ngan syafiq yang dah sambut 25hb. aku selalunya menumpang dia je.. mama beli KFC. makan ayam la kita orang. erkk..kenyang. Kita orang beli kek. Harga kek pun dah makin mahal ooo....tak pe la. Memang sambutannya cam tu cam tu je tetiap tahun.




balik dari umah mak, pegi pandan capital. Betulkan LCD screen hpku yang tiba-tiba di hentam pintu akibat tiupan angin yang kuat sebelum bertolak ke rumah mak tadi. sebagai hadiah hari jadi, ayah belikan ibu nokia 5200. biar la tak mahal pun. Tq dear. hp tu sama ngan hp an cuma warna je lain. hp yang tu ayah pakai. hp ayah bagi kat abang dan satu lagi untuk kakak. Nak senang, daftar pulak family plan maxis.

satu hari lagi untuk sambut birthday ibu....30hb nanti. Best nya ada dua tarikh. keh keh keh.




1 comments:

izyan said...

hmmm....terlupa lak burfday cikgu...anyway...happy belated burfday to my beloved teacher,Puan Rosliza..hope you will be always a happy person.moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

brape umur cikgu ek??nak tau jgk;)
nanti cikgu bagitau saya tau...