Monday, December 03, 2007

macam-macam

masuk kerja balik 16/11 ari tu. antara teruja nak pegi dengan malas. sian kat zhaim sama. dia dah la tak minum susu lain. sian lak kat ayah dia. pegi jugak since tak tau nak amik mc dengan cara apa. seronok gak dapat keje balik, jumpa kawan2 and anak-anak murid yang tengah seronok sama ada nak cuti sekolah, atau dapat 5A dan juga yang sedih sebab tak betul2 achieve target untuk UPSR. Hmm..zhaim melalak juga la kat umah. Terkenang-kenang kan dia sepanjang kat sekolah. Tak buat apa pun....Sijil UPSR? macam la orang lain tak leh buat!!

cuti ni...melayan anak2 je la. begaduh ngan dia orang sesambil jalankan business prepaidku serta kengkawan kat friendster. he he...customer ramai sampai tak terlarat nak melayan.

budak2 ni, memang sentiasa nak buat ibu naik angin tapi bila tok wan nak bawak balik kampung.................macam2 alasan ibu bagi so that dia orang tak yah ikut tok wan. Ha ha

tetiap ari sure mengadap internet walaupun tak lama. tengok friendster kot la ada yang bekenan ngan mymode, bukak email, baca, balas dan hantar email baru. Hmm....syok gak ngan fs ni. jumpa kengkawan lama semula. he he. kengkawan baru pun ada gak. bekas2 anak murid....best! kalau tak de zhaim, maunya mengadap 24 jam. he he

Manfaatkan cuti yang ada dengan menjalankan perniagaan. Harap murah la rezeki ku dan anak2 ku. Lagi sorang jer.........tak sabo rasanya.

1 comments:

sYiMa said...

lieza... masukla facebook.. kewl sgt...!! saya dah invite awak..
jomla join.. boleh cari old frenz too.. let's la together-gether wak :)