Wednesday, March 28, 2018

THE GARAGE KL

0 comments
THE GARAGE KL
AlamatJalan Hillview, Taman Sri Ukay, 68000 Ampang, Selangor
Waktu perniagaan: 12 pm - 12 am

sebelum bergerak keluar..sempat la snap gambo ni.
tarikh singgahan : 27.3.18 ( Selasa )

pertemuan yang tak dirancang. just menyahut status Pn Sri kat FB..L.A.P.A.R, so kita pun jom jom jom, maka end up tang ni. acually nak gi tpt lain tp belum bukak lagi.


first gambo yang diambil semalam. 

bawah ni antara yang kami order. yang x order pun sampai. kami ngap. yang order tak sampai2 pun ada. hehu
seafood olio oglio
 Chicken carbonara
 Butter Chicken with rice
 salmon apa ntah nama dia ni
 Cheesy Bolognese Fries.kalau ada nachos, we choose nachos

Nutella Cheesecake

weefie before balik.

lupa la nak ambik gambor tandas dia yang hipster tu. aki siap tinggalkan bahan kat situ. kena repeat lagi la tu. kui3.