Sunday, August 01, 2010

hasil...

3 comments
banyak pulak nak update ek.
kalu tak dek tu, tak dek langsung.
he he

siap dah projek pertama,
buah tangan untuk 3 dara pingitan
kepunyaan Puan Mei.
saja kusediakan untuk membalas
segala jasa mereka sekeluarga
yang sentiasa membantu
melancarkan tugas-tugas
dan kerja-kerja saya
di sekolah n green house especially... he he
n kebetulan, ketiga2 mereka
pernah dan sedang belajar math denganku.

menang..

1 comments
1 OGOS 2010, BERTEMPAT DI STADIUM TERTUTUP
MAJLIS PERBANDARAN SERDANG JAYA :

KEMENANGAN MILIK MEREKA.


Koir ke final

2 comments

tajuk yang lebih sesuai untuk blog sekolah, tapi cam tak best je update ke blog sekolah pasalnya bukannya ghamai yang masuk blog sekolah. orang atas pun tak masuk. ada yang baru nak tanya pasal apa tak leh bukak pada hal tak reti bukak sebenarnya. org lebih sibukkan fb jer sekarang. so buat apa buat keje yang sia-sia kan?

Pictures

udah janji ngan mis low, if selected, then i’ll go follow the kids. sekali memang terpilih daa…so pagi ni akan berangkai2 ngan anak2 yang tak dek sape leh jaga coz ayahnya bz, memfollow kakak alia ke serdang. kabarnya sampai petang ari ni ek? ho ho. ni baru saja selesai memberus baju2 sekolah bebudak n kasut sekolah aiesya yang tertangguh malam tadi akibat tak dek letrik. ade jer kol 2 tadik, kes tak leh tido pasai nyamuk banyakk time tak dek letrik tuh, terus je la sambung. n sementara tunggu mesin basuh siap memproses, tenet laa.

now 4.27 n mesin dah selesai n dah ngantuks, nak tido sat. kejap pun jadik la kan? hopefully menang lagi hari ni. CBN 1 memang excellent. huh huh…perasan cikgu yang perasan. heh heh.