Thursday, June 25, 2009

bye bye

2 comments
last day ayah ngan MCD ari ni...so bye bye MCD n welcome ASU to our life. Hope our life will be much much better with ASU.

haaa...ayah! remember ya..50%..ngeh ngeh ngeh

after this, no more free mcd's vouvers for us to joli menjoli. eh eh...but still can get from ceramic whatt...ha ha..sronot...sronot.

k la, dah 12 malam dah ni. nak zzzzz....esok skolah daaa

alfatihah

4 comments
sms dari kak AVE

"Salam. Ibu tercinta saya telah selamat kembali ke rahmatullah hari ini 23 Jun 2009 pada pukul 4.30 am. Semoga rohnya tenang dan aman serta dicucuri rahmat oleh ALLAH swt. AL-FATIHAH"

Sebelum terima sms tu, aku dah dapat berita dah pun..terus hantar sms kat dia.
Maaf kak ya..tak dapat ziarah walaupun nak sangat pegi sana. Keadaan tidak mengizinkan.

Merisik khabar dari kenalan, katanya,
"
AVE bagus sangat. Dia boleh senyum dan tenang jer. Dia redha katanya"

Alhamdulillah..akak dah all out jaga mak akan sepanjang hayatnya..mesti akak rasa puas hati sangat2...dah boleh stand by mental dan fizikal menghadapi saat-saat itu.
Respect sangat2 ngan akak. Akak memang anak yang baik. Betuah sungguh mak akak tu n betuah juga Sara dapat ummi yang cam akak tuh.

Teringat kat arwah abah..bila lagi ek nak pegi sana?.
Moga merekasemua tenang di SANA
AL-FATIHAH