Sunday, May 26, 2019

REKABENTUK SETEM

0 comments
AKTIVITI KESEF

Percubaan kali kedua pertandingan rekacipta setem sempena ReBest 2019. Percubaan sekolah kat Sarawak mencipta Rekod. last minit kita buat. no idea. Ticer liza memang more to flowers. Jiwa saya berbunga2. 

mudah-mudahan berjaya. haha berangan. Berjaya dapat sijil peringkat kebangsaan tu memang confirm.

POSTCROSSING

0 comments
Aktiviti bertukar2 poskad dengan penduduk dunia. Just started in March 2019 n only received 2 postcards form Switzerland and  Netherlands.



this is the 1st one i received from Netherlands. Oii teringat la masa visit kat sana, tak puas lg tour sana. nanti lah. dah pencen nanti kot leh pusing2 dunia. kononnya la,

this one from Switzerland

Kita terima tu maknanya we also need to send them the postcards. Postcrossing will set the address to us. sekali hantar hanya boleh hantar to 5 addresses only. so kita kena tunggu orang terima poskad kita then only kita boleh minta address baru. kena bersabar la sikit. 

yang last ni akan dihantar ke RUSIA

Ni semua antara kad-kad yang dihantar ke luar negara. kita  beli2 masa jalan2. dekat Central Market sekeping RM1. leh la beli banyak2. nak cari2 lagi kalau ada yang lebih murah. Sapa tau? Roger na. haha


sapa nak join? meh la

Hi!

I want to share with you a website that I am member of and that I think you will like. It is an online project that allows you to send and receive postcards from all over the world!  

The project is called Postcrossing and can be found at: https://www.postcrossing.com/

My profile is at: https://www.postcrossing.com/user/RoslizaYacob

Hope you like it. See you soon!

Rosliza


moh3.