Tuesday, September 16, 2008

Streamyx

1 comments
Lupa nak bagi tau. Lama tak update blog because:

1. Me n my kids kat rumah mak yang tak leh ekses internet. hu hu. kan hubby kat Bangkok for the whole week last week. Tau tak Izyan?

2. My Streamyx buat hal. Ngajuk jugak macam WKY. Lama tinggal, connection pun fail. Baru hari ni ok setelah juruteknik TM datang ke rumah. Haa...lega. Tak leh idup kalau tak surf internet walau sehari. Hu hu.

Jalan-jalan di Jalan Masjid India

3 comments
Saja jalan-jalan buang masa sambil cuci mata. Budak2 pekse UPSR abis awal hari tu, so, jalan la. Banyaknya gerai...baju-baju, tudung, brooch, serunding,...macam2 la. Beli apa? brooch-2(RM10). Tak de yang berkenan.

Barangan kemas tiruan. Murah. Boleh la nak beli untuk anak2 dara tu. Kalau ilang pun tak la ralat sangat..tapi...tak nak la.

Tu dia..jauh lagi perjalanan kaki dan mata nampaknya. Hujungnya masih jauh tuu..

Ramai jugak orang di tengah-tengah panas matahari tu. Shoping punya pasal.

Teringat dulu-dulu ngan ittarian. Hari jumaat, buat rombongan membeli-belah kat area situ ngan Sogo. Tak membeli, sekadar cuci mata pun jadik. Rindu....